Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto nu är våren här även i min rabatt.


Måndag eftermiddag 30 mars 2015

 

det har blivit måndag eftermiddag

jag kommer hem efter några timmar

i Albas sällskap

jag parkerar bilen

glad att ingen är ute och klagar

på hur jag parkerar

det har slutat regna

jag och kollar i min rabatt

om det börjat knoppas något

visst lyser det lite blått

kan ana scillan som börjar tränga upp

ur jorden

två små lila krokus

finns också där

visst är det så att våren är på väg

även i min rabatt

det är med lätta steg jag går in

känner att våren är på väg även hos mig

 

 

anits 31mars 2015                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-31 09:03



Bookmark and Share


    maija tuori

Tack !
2015-04-06

    ej medlem längre
Mycket fint om vår längtan efter vår...
2015-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt med vårtecken...man blir så glad...
2015-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Inte ens kverulanterna kan stoppa vårens underbara framfart.
2015-03-31

    Dan Myrbeck
Trevligt med våren,
men trist med tramsiga
klagomål.
2015-03-31

  Bibbi VIP
Tack för Din fina berättelse!
2015-03-31

  Ljusletaren
Fin bild och härliga vårrader!
Regnade en hel del igår men nu har det övergått till snö. Skottade 2 dm i morse och det snöar än/ kram
2015-03-31

  Sofhia Wirström
våren är efterlängtad
det har varit en jobbig höst
och en jobbig vinter

2015-03-31

  Lars Hedlin
JA mycket vackert!
2015-03-31

  M M Mannheim VIP
Skönt att få se vårens ankomst i den egna rabatten!
2015-03-31

  aol
Så sant det viktigaste stället inom sej själv bra skaldat. Vännen
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP