Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en mörk och stormfull natt, citat av Edward Bulwer-Lytton


Tribute to nada

 

Det var en mörk och stormfull natt, där ingenting gav mening. Ty allt, lutade lite förtjusande för mycket. För många gnaskade på cupcakes med kräkmycket fluffs och i pölarna låg drunknade nyheter om absolut intet, som historien om den tumlösa vanten. Dessutom irrade de fulladdade på vägarna och i floderna flöt galenskapen medan den nynnade, yeah yeah. Ja, det var en mörk och stormfull natt. Fylld av intet och galoperande fucks. Och så en, som bara inte kunde låta bli.




Prosa av AgnesP
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-31 14:14



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Fick mig att tänka på en text jag har under utkast. 

Plötsligt slungades alla moder jords nyanser ut - färger, även tacksamhet srålande ut, orsaken; topparna av vulkanerna får hjälp av orkaner där produktionen av sval fjäderlätt kärlekslava når de polkagrisfärgade unionerna.

Alla dansade i dom färgsprakande regnbågsmolnen; allt ackompanjerat av kärlekstoner. Allt vibrerade, allt från bofinken till redwood. 
Seramis dödade fler ugglor den tiden och vi fördes alla upp i fjärde dimension.

 

 
2015-04-03

  TrollTörnTrappan VIP
Tung liten saga med intressanta rollfigurer i...

"ingenting gav mening" kan läsas på minst två sätt - emedan "allt, lutade" och något vill ersätta dess typ syndafallande övermått.

"...de fulladdade" - rör det sig om drogade människor eller månne mobil-reklam [eller syftar de retrospektivt på nyhetssidorna?]
2015-03-31

    ej medlem längre
näe inte öertygande!
2015-03-31

  Nanna X
stark igenkänning av känslan... och en nyfikenhet på den där som inte kunde låta bli.
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP