Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hennes leende

Jag drog mitt finger över skärmen och i ett klick uppenbarade sig Hedda.
Hon, med drag av solen, som stod på min plats. Jag vitnade. Stod lutad gömd bakom de blomstrande trädgårdarna och sjungna sångerna. Så, så smärtsamt nära.
Hat. Och jag drunknade i de blå tonerna. I en blinkning försvann min bana och livet liksom skrollades bort, utan händer.
Sen såg jag det innerliga....mitt egna leende hon gav. Såg ett fuktigt glitter rinna, i hans iris och släppta gard.
Såg så, där jag stod, helt ensam kvar. En sten knöts mot mitt bröst. Det var en gång, en oändligt lång, en allvarsam höst. En försvunnen röst.





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-01 00:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det finns nog inget vackrare, än hennes leende.

gripande fin text med djup känsla
2015-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som väcker tankar och känslor!
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP