Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG

JAG
Så mången sten
jag trampat på..
Mången gång jag
fallit skrubbat knä..
Tårar rullat ner för
kinder.. Ännu många.,
hinder att komma över..
Blundar och
längtar ...
Evig längtans låga..
utan oro o plåga..
Framtid i trygghet
och kärlek..
Våga bygga ...
den bro över..
Tar stenar i min hand..
Så mången sten jag
trampat på minns så
väl den dagen..
Dagen då jag fann
mitt eget rätta jag...
Våga känna livet..
Låta livet leva med
mig igen :-)

Ann-Christin 1/3-2015




Fri vers (Fri form) av Ann-Christin Ambadiang
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-01 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-Christin Ambadiang
Ann-Christin Ambadiang