Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT HJÄRTAS FÅGEL

MITT HJÄRTAS
FÅGEL
Du är mitt
hjärtas fågel
Du är sången
Du är den som
gör mig hel..
Du ser in i
mitt hjärtas själ..
Du är den som
vill mig allt väl..
Håll mig hårt..
Släpp mig inte..
Du ger mig
trygghet..
Din kärlek
gör mig levande..
Nu sjunger
mitt hjärtas
fågel <3

Av Ann-Christin 16/01-2015




Fri vers (Fri form) av Ann-Christin Ambadiang
Läst 504 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-02 13:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2015-04-11

  Nannie
väldans fint
2015-04-09

  Sommarina VIP
Vackert
2015-04-05

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Så fint skaldat...
Vi behöver alla "en hjärtats fågel"
Så skönt den drillar Ditt poem!
Applåder

KB
2015-04-05

  P-E-H
Vackert poetat!
2015-04-03

    hver
Gefðu flug
Í augun
andartak
nú syngja mínir hjartans fuglar
um hafið
tryggð
kærleik
fuglar koma nú frá heitari löndum
syngja
röddum
þíðum
vorið kemur með sunnan blæ
fegurð
liti
ber
engla hljómur svífur um loftið
við öndum.

gufa hver
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ann-Christin Ambadiang
Ann-Christin Ambadiang