Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGON

MORGON

Morgonljuset "kittlar" i
ögonen.. Känner en
härlig avslappnad känsla..
Tar ett djupt andetag och
andas ut långsamt..
Känns lite som vårljus..
Det har slutat regna.. Droppar
inte längre vid stuprännan..
Är tacksam få vakna och
känna en sån välsignelse
och tacksamhet att bara
få finnas till.. Leva och
låtas leva livet.. Morgon
tack du kom och väckte
mig.. Ger mig nya möjligheter..
Jag lever jag andas..
Släppa taget om det gamla..
Låt det nya komma in..
Morgonljuset får mig
att spritta till liv..
Nu hör jag grannens
hund skälla..
Har inget mera just
att förtella ...
Ger dig din morgon..
Ge mig din dag...

Ann-Christin 22/02-2015




Fri vers (Fri form) av Ann-Christin Ambadiang
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-01 02:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Tack för din mycket
vackert skrivna text
måste spara!
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ann-Christin Ambadiang
Ann-Christin Ambadiang