Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKOGEN

SKOGEN
Träden vajar för vinden
Känner höstens löv under
mina stövlar.. Löven som
en gång kom med en vår..
Tacksam att snart få se
nya växa och slå ut ...
Hör vinden viner..
En lite fågel sjunger
för mig sin sång...
Sjön ligger så nära..
Blundar o ser glitter i
vattnet reflekteras från solen
som värmer min nakna hud..
Längtar .. Ler och öppnar
mina ögon.. :-)
Känner en sån värme i hjärtat
Lycka att vandra i denna skog..
Just nu vilar den , men snart
mycket snart skall allting
återfödas <3
Av Ann-Christin 16/01-2015




Fri vers (Fri form) av Ann-Christin Ambadiang
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-01 03:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Måste spara ;)
2015-04-01

  mare VIP
Helt underbar text
naturen det bästa som finns!
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ann-Christin Ambadiang
Ann-Christin Ambadiang