Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ståendes

jag är beredd, i varje rörelse stiger en förväntan
min tid är kommen
när du ska dömas i min förtvivlan
ser du, min längtanskvist
där sitter du och jag
våra tår i sjön
vin och neon
följer du mig?
som du borde följa mig
smyga in i mig när festen mojnat
djävulens och dekadensens
den sista chansen
i morgondag är vår dag
då ska jag släppa mitt hår till golvet
och vrida på kranen
en lila fors ska omsluta oss
när jag strimlar vita tomma blad
till ett klingande papperstäcke framför dina fötter,
till fladdrande luktfria flingor på låtsas
och jag lämnar dig en förbjuden genans
om du inte vågar följa mig när
jag sopar mattan av alla sår
ursinneskatedral
når nästan till Gud
når nästan till dig
om du vågar???





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-01 17:50



Bookmark and Share


  ing
wow! vilken dans..
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP