Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxor börjar flyga snart






Jag undrarar lite sagolikt var alla vita häxor tar vägen

De som inte åker kvast till Blåkulla


Kanske räddar de liv någonstans

Använder sin trollmakt

Att hjälpa


Ty de vita Häxorna må vara få

Dock är de allt annat

Än Djävulens Älskarinnor




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-01 23:59



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Härlig text! :-)
2015-04-03

  Rozsi.kovacs

Stark text Docenten
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt