Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vi är Planetens herdar

ändligheten är en plats
ett hörn av evigheten
där jag ställde mina skor
och lärde mig att gå

liksom min egen mamma ser jag
att den öppna handen
är ett tomrum utav tillit
där kan vi växa upp

bakom mina ögonlock
pågår just en fest där
utan ballonger och raketer
världen grenslar horisonten

naturen bara fortsätter
tiden rinner aldrig slut
jag gräver mig en stund
och hålet fylls av kärlek

där marken rör sig långsamt
vandrar jag med träden
lutar mig mot vinden
och andas ut igen




Fri vers av svernbygrabben
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-02 08:00



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Särskilt slutet känns bra, lyriskt starkt.
2015-04-03

    ej medlem längre
Mycket bra!!
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben