Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tribute to nada - berrycherry


Det kan gott vara jag bara är en marmelad, men jag är inte tom i bären, sa marmeladen och drog sig längre in i skafferiet. Och i övrigt sitter locket fast, på obestämd tid.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 466 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-02 11:53



Bookmark and Share


    Billy Andersson
Ditt skafferi är en sagovärld där allt får liv!
2015-04-13

  TrollTörnTrappan VIP
Tilltalande, smått förnumstigt tonfall!!!

Precis som marmeladen ingalunda är "tom i bären" är månde människan inte alls "tom i bollen".

Locket blir en sorts hjälm - eller peruk?? [tänker jag som just såg till så en burk krusbär & fläderblom blev tom...]
2015-04-02

  lodjuret/seglare VIP
För att vara förutbestämd som en slags dörrmatta tycker jag nog att mången poet ändå lyckats utveckla ett visst sinne för humor i stilla vetskap om vilken procentsats av mänskligheten de själva som tiihör. De första 95 eller de senare 5.
2015-04-02

  Nanna X
du har verkligen byggt upp en egen symbolvärld. med marmelad, getter, jazz och paraplyer går allt att berätta!
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP