Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv i stillhet

Skymningen lägger sig ner
Elden tänds, vid stranden
Livet spelas upp i radion
Gårdagen är också ett liv
Men jag vill inte det
Jag vill leva
Stilla




Fri vers av backsippa
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-02 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa