Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...


det lilla blå
snurrar i sin silverskål
det lilla blå




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-02 23:21



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Fin upprepning som fungerar trots den korta utformningen. Bravo!
2015-04-03

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om!
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP