Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slipade stiletter & piruetter


på De OHÖRDA RÖSTERNAS Ö























där samlas nu



människor



utan mening




och mål som passerats



vill välja retur




barnen



skulle inte finnas



för reporäntan


har skadats



och genus


är gift



för dom som vill längst





när tiggarna "klarats av"



och skadeverkningarna


dränkts i lyxiga tankar



kommer bilderna


på aborterade foster



att pryda alla glasterasser



TV-3 är där


och filmar de



öppnade gravarna





De Rikas Paradgata


har man rentvättat alla färger



Ansikts-Kirurgen


som har mera än blod


på händerna,



kan också trolla


och ge hypnos




Lagret av hybris



börjar tunnas ut,



men syntetiskt


kan också förvärvas



från gömda laboratorier


i Ryssland





vid helgens bokbål


har man bränt alla dogmer


Den Egna Viljan


har utnämnts till GUD




för bara de starkaste överlever


och maskrosbarnens


små uppstick


har ånyo asfalterats över



Det är Transpersonernas Tidevarv


och då avses inte endast


"korrigerade kön"



utan upplöst MORAL


detta gift som bara skapar olycka.



tiden är upphävd


alla klockor bannlysta


och alla får en kolonilott

med antingen


färdigsådd haschodling


eller fri tillgång

till kokain




Över Dårarnas Dårhus


finns inga flaggor

men taket är målat

i palettens alla färger



helikoptrar lyfter


dygnets alla timmar


för att hämta


ännu flera lyckligt lottade


från KLINIKEN


i L A.




Prosa (Kortnovell) av KYREUS of Sweden
Läst 530 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-03 11:14



Bookmark and Share


  Cadena
Många skarpsynta formuleringar som fångar en med sin svidande skärpa och är mitt-i-prick, och som någon sade: Oj. Man blir en aning chockad över dessa glidande scener som kan verka surrealistiska till sin karaktär, och samtidigt blir man glad över att de har fått bli sedda och över att någon har lånat din tunga till de här orden.
2015-04-04

  Ingrid Trolle
Ett riktigt brandtal på barrikaderna
och bilden av en sjunkande eka som
som nog skulle kunna döpas till Svea.
Mycket bra rutet. Tack!
2015-04-04

  Anya VIP
Som ett starkt tal på barrikaderna över det amerikaniserade Amerika och kanske även över oss själva. En riktig käftsmäll och den känns. Aj!
2015-04-04

  Rozsi.kovacs

En oehört stark text väcker upp
tanke verksamheten
2015-04-04

    ej medlem längre
Som en virvelvind av intryck sveper denna dikt in i läsaren. Bilder fladdrar till. Avgrunder öppnas mellan de gynnade och de förtryckta. Absurda företeelser belyses på ett känsloväckande sätt. Båten på fotot ser ut att vara nära att sjunka. Domedagsstämning. Stark läsning
2015-04-03

  walborg
Oj - det var en häftig drapa mot en massa konstiga onda företeelser i dagens värld ... den egna viljan som gud är en kärnpunkt här - den onda allsmäktigheten som förnekar allt beroende.
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden