Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tribute to nada - green

 

Fuck de gröna elefanterna. Fuck regler och böcker i travar.
Fuck dig och dig och den tjutande galenskapen. 

(paus)

I solkattens klo finns lilla fröet mörkt och muren varm.
Senare har dragit sin ränder, likt en tatuering på hornhinnan.

Väktaren är sjuk.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-03 11:23



Bookmark and Share


  menspoeten
Så mycket magi i dina texter!
2015-04-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
befrielse och utlevning, no rules for you
2015-04-04

  Nanna X
oj vad mycket det händer i pausen där!
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP