Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYRÉN - haiku

Syrénknoppar väcks

vill brista i vårvärme

vågar inte tro




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-04 17:37



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Upp me nosen syren visa dina ben
vill jag ropa å bjussa på kaffe kanske
. texten väcker något uppstinat och livskraftigt

2015-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
Jo, snart så...fin haiku...
2015-04-05

  KattenKin VIP
Fint! Nej, det är inte lätt att veta, känna sig säker...
2015-04-05

    Oswaldina
Längtar:)fin haiku.
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP