Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfylld senryu


Slutar jag tänka
kommer tomhet att uppstå
blir uppfylld av det




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-04 16:11



Bookmark and Share


  bumerang
Antiklimax - så man står perplex kvar.
I funderation.
2015-04-10

  Gunwale VIP
Jag anar att det är en härlig tomhet!
2015-04-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Fullträff!
2015-04-04

  KattenKin VIP
*fniss* Blev full i skratt, så nog fyller den nog! ;)
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP