Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snigelfilm


Mor besöker oss

plötsligt vill han göra film

om sniglars tystnad.




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-06 22:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skynda långsamt
2015-04-07

  Peter Olausson VIP
en verkligt oväntad vändning. Känns som något slags von Trier-drama!
2015-04-07

  KattenKin VIP
Vilken udda haiku! När jag tolkar blir den jättekul, fast den kan nog vara dubbel. Lite svårt att veta vad författaren tänkt, men spännande.
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP