Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månsken

_________________

Kärleken är inget svar
den gör dig bara
än mer svag

Likt solen och månen
hälsar
befinner sig du och jag

Långt ifrån men
ändå så nära
dock utan något svar

_________________




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-07 02:08



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Gillar denna mycket..
2015-04-10

    Birgersdotter VIP
Livets mysterium
2015-04-08

  Maria Sundelin VIP
Bra känsla i denna
Kramar
2015-04-08

  Lars Hedlin
Tycker om denna jätte mycket :)
2015-04-07

    ej medlem längre
Gillar denna!
2015-04-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek är en svår ekvation. Det beskriver du bra i din berörande dikt.
2015-04-07

    ej medlem längre
Väldigt lätt att något går snett fast det börjat bra.
2015-04-07

  Peter Stjerngrim VIP
Den obesvarade kärleken
kan såväl stärka för stunden som
fullständigt rasera allt över tid ...
Men den äkta kärleken mellan exitenser som är ämnade för varandra är intet annat än en outtömlig källa till energi, kraft, liv och inspiration ...
2015-04-07

  ULJO
Fint klingar dina gåtfulla ord
2015-04-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
bestyrkande!
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP