Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av metall

__________________

Vi är bara tillfälligt syre
för varandra
Det räcker knappt
till överlevnad längre

Jag sätter på mig
min syrgasmask
och medan mörkret
fyller mitt hjärta
inser jag faktum

Jag andas snart blod

__________________

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-07 02:12



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj vad du kan skriva djupt... bra skrivet
2015-04-10

  Maria Sundelin VIP
Stark
Kramar
2015-04-08

  Lars Hedlin
Starkt i beröring! Kram
2015-04-07

    ej medlem längre
stark Magica!
2015-04-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Blir bara så sorgsen för din skull. Men kan förstå din känsla.
2015-04-07

  Katinka VIP
Å vad bra, vilken känsla. Som en domedag som väntar. Man undrar vad som händer sen.
2015-04-07

    ej medlem längre
Jobbig situation som inte går att leva med i längden.

2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP