Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Först ett haiku-försök, sedan fri vers.)


... såå april!

 

Hagelkorn slår hårt

April: ny överraskning

Solsken i morse

***

Tystar radion

Lyssnar

Hagel slår mot fönsterblecket

Prickar gårdens asfalt

 

I morse sken solen

Igår var det snöfall

Vad kan man säga?

Vad säger den blaserade ungdomen?

"Det här vädret är sååå april!"




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-07 13:47



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Just så.
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP