Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÖKEN PRÄKTIG - haiku

Duktiga  flickan

viker inte åt sidan

går stigen rakt fram




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-07 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen bra fångat:)
2015-04-09

  Lars Hedlin
Rakt på!
2015-04-09

  Magdalena Eriksson VIP
Läser igen å man kan se detta på många sätt.
jag tänkte först den som aldrig vågar pröva något nytt eller se sig om efter annat... den som bara uppfyller andras förväntningar eller sina egna förutsebara planer.


2015-04-08

  Magdalena Eriksson VIP
Präktot !
2015-04-07

  KattenKin VIP
På pricken om präktig!
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP