Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntad ankomst


Bruna fjolårslöv dansar ystert

i ostyrig vårvind.

Jagas av katten på gården

Knackar på min fönsterruta

Flyger likt fåglar mot en klarblå himmel

Landar på taket spejande

efter den nya generationens grönskande ankomst.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 688 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-08 11:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat om våren och dess ankomst!
2015-05-07

    ej medlem längre
Underbar väntan.
Härligt!
2015-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Den väntan är inte förgäves...det känns att våren är här...fint skrivet...
2015-04-09

    ej medlem längre
Så levandeskrivet,bra!
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP