Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRÅKAN SATT I TALLETOPP - tanka

Enveten björktrast

kraxar kaxigt på kråka

jakten kan börja

ute ska du vara nu

trummar hackspett på stolpe




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-10 17:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas!
2015-04-12

  Kozo
Den är rolig och vårig...
2015-04-11

  KattenKin VIP
Man får pippi på hackspettarnas hackande, väcker en på morgonen.
2015-04-11

    ej medlem längre
Underbart att läsa!
2015-04-10

  ULJO
Härlig naturlyrik
2015-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2015-04-10

    Sefarge VIP
Nu hajar t.o.m
jag.Det fina i Kråksången
Nice snidat!!(på svengelska)
:)
2015-04-10

    Dan Myrbeck
Fina språkliga konstruktioner.
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP