Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren i Kroatien


bi_fall (haiku)


Rosmarin blommar
de tål inte en sen vår
otåliga bin




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-08 17:14



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Uppskattning.

Rosmarin blommor,
Håller inte dem senvåren!
Ivrig bina festa på nektar.

(Så man kan säga alla tjejer som överlåter innan bröllopet)
#Ha en underbar semester i älskade land Kroatien.

2015-04-08

  KattenKin VIP
Fin haiku med ball titel!
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP