Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiss antagen!

Å de ville ha mig på sin vägg i skolans matsal
i am så happy. gulliga djur ska simma i en evighet
över barnen när de äter potatismos med falukorv,ärtsoppa och limpmackor.
nu behöver jag bara kolla på älgar som simmar över sjöar och björnar som följer efter
på youtub.
kanske ska jag också gömma mig vid en sjö någon natt och invänta ögonblicket när även vargen tar sig ett dopp. men det är svårt att gömma sig i en buske med ritblock kol och ficklampa.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-08 22:50



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Just det!

2015-04-14

  Magdalena Eriksson VIP
detta är absolut inte en text som jag själv skulle valt!
Läs hellre:
"Självsvält och självskrivande duktig konsument!"
eller texten "MÅLERI"
2015-04-14

    Dan Myrbeck
Låter trevligt!
2015-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Grattis min vän!
2015-04-09

    ej medlem längre
Skön berättelse! Grattis!
2015-04-09

  Lars Hedlin
Härligt .) kram
2015-04-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Gratulerar dig å det varmaste! Välsedd konstnär och strålande författare!
2015-04-09

  KattenKin VIP
Så kul, grattis!
2015-04-09

  Måna N. Berger
Härligt! Grattis till både dig och barnen!
Önskar jag kunde förmedla en surrealistisk gammal drömbild jag hade, om att simma över en sjö där bäverhyddor stod ute i vattnet, krönta med älghorn, men inne i hyddorna var björnsaxar gillrade... Numera lever och drömmer jag ofarligare drömmar, men tanken att måla den bilden har ännu inte släppt mig. Lycka till med älgskådandet!

2015-04-09

  i af apa
Grattis!! kanske
får du träffa vargen -
är hen cool tecknar hen
med en gråtass...
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP