Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sol(s)tänkt haiku


det är blankt och klart
solen stänker små fläckar
skönhet som bländar




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-09 14:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
O, så bra!
Bilden förstärker läsupplevelsen.
2015-04-09

  KattenKin VIP
Väldigt fin haiku!
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP