Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon dis



jag ser dig dansa
mellan träden
då gryning skymta

solens första strålar
leker på din resa
till takt av ditt
oförstörda hjärta

nu harmonin mellan
själ och moder jord
är alldeles äkta

du är så vacker
i nattlinet ditt

utan vetskap
om ögon som
gläds över
synen som är

~~~

minnet är skarpt
men stunden var då
aldrig ska jag glömma
denna dans..

ty
den - märkte mig i livet
då nu jag förstod
att naturens äkthet
din själ gör ren

~ netis ~













Övriga genrer av agneta pichler
Läst 291 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-04-10 00:53



Bookmark and Share


  Järnkatten
Älvlikt och fångande om rena krafter..
2015-04-12

  Maria Sundelin VIP
Målande fångat
Kramar
2015-04-10

  ULJO
Din text gör mig mycket glad. Tack
2015-04-10

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text! kram
2015-04-10

    Dan Myrbeck
Grattis till Uppmärksammad Text!
2015-04-10

    Dan Myrbeck
Vacker o tänkvärd
2015-04-10

  Lärling
Oj! Jag förstår inte hur den där länken kom in i min kommentar... om du kan får du gärna ta bort den.

Jag hade tänkt skriva att jag tyckte att din dikt var vacker och finstämd.
2015-04-10

    ej medlem längre
Rena fina ord.
2015-04-10

  Elisabeth H
Vackert om naturens helande kraft.
2015-04-10

  Sofhia Wirström
magiska rader
bra skrivet

2015-04-10

    ej medlem längre
Jättefint skriver du..
2015-04-10

  Fem hjärtan VIP
Vacker denna!
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler