Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neondimmor i tiden

____________________

Neondimmor i tiden
får mig inte längre på fall

Medan grönskan ter sig allt mer
gråter döden tårar av blod

Ty det är arbetsamt att alltid
vara död




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-10 03:53



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
En fin illustration på när livets komponenter börjar ta plats och ge energi.
2015-05-05

  Lasseman VIP
Wow! vad jag tyckte om denna..
2015-04-10

  ULJO
En text som berör mig djupt
2015-04-10

  Lars Hedlin
Berör och Känns Hjärtat! Kram
2015-04-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Du berör mitt inre med denna dödens dikt!
2015-04-10

    ej medlem längre
Berörande om det svåra.
2015-04-10

    ej medlem längre
Styrka i denna.
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP