Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillbaka, tack, tack!


tack. käRa

 

 

Jo, den exakta tidpunkten vet jag

 

hård blåst och isande vårregn då

men i mitt, lugn.

 

en stilla eld

 

av ditt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-10 17:48



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant detta
2015-04-11

    Birgersdotter VIP
Så sant..håller med,Fint
2015-04-10

  KYREUS of Sweden
In
ner
ligt.
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP