Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan



Det är tryggt under ytan
där vet ingen vad som utspelar sig

På utsidan pågår teater
matinéer
Kortfilmer

Under ytan våndas vi
i det som är oss

På skalet följer vi regler, utmätta ramar
stannar innanför linjer
flyter i strömmen

Bräcklig är den tunna hinnan
den som särskiljer oss

Under ytan ser vi sprickor i fasaden




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-10 18:34



Bookmark and Share


  aol
Starkt en dikt med djup och känsla
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson