Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungflickeskratt - en mindre Porrnovell


Låt mig berätta en saga
om en flicka och en katt
Katten sin matte behaga
och flickan bara log glatt

För inte kunde hon klaga
då katten kröp ner varje natt
för att på musfångsten gnaga
tills flickan skrek som besatt




Övriga genrer av Allan_i_Dalen
Läst 1409 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2006-04-14 11:31



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Underhållande dikt men ohyggligt olustiga bilder dyker upp!
2007-05-21

  sol
*ha ha*
du är väl söt!
hur ansöker man om att bli väljare?

jag skulle välja bara mej för jag är ett så snyggt ego..
he he..
puss
2007-05-20

  Tothem
Jag håller med... :-D ...Ja jösses!
själv har jag katt men inte så "musbenägen"
2006-07-21

  Netza
Ha, jösses!
2006-04-18

  Helene Månsson
Härligt! Önskar mig en katt....*ler* Helene
2006-04-18

    NoMi F
En liten rolig text med både och
mjo, katter gör inte sånt ju
Ändock lustigt skrivet och rimmat
2006-04-16

    ej medlem längre
En text som sätter ordet "pussycat" i ett helt nytt ljus!
2006-04-14

    Ms Field
Den här var både avtändande och finurlig på samma gång. Men det var nog kattens fel:-) Skojig
2006-04-14

  Sanningsägaren VIP
Undra varför jag kom att tänka på
den här gamla slagdängan just nu...

"ensam i natten
knullar jag katten

rivsår på buken
kattskit på kuken"
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen