Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldens barn

Nej

Vi stjäl inte

vi bara försöker

ta tillbaka

det ni tog


ni kan inte döda oss

för vi är överallt

och har lärt oss

att man i värsta fall

kan äta gräs


men ni har inget hjärta

att se med

ni är blinda


tror ni att ni kan ta det lilla ljus

vi bär med oss


eller att vi är hundar

Som går i koppel


Och det är ju inte jag

som skriver

Utan vi


våra dikter brann nästan upp

men de med ett stort hjärta

kan läsa dem ändå













Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-12 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP