Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRBLUES

 

Omgiven

av fågelsång

i alla tonarter

 

rofylld vårvind

som kammar sjöns yta

till krusig frisyr

 

humlans tunga flykt

till klungor

av blå vårstjärnor

 

sitter jag i vemod

 

präntar ord

om saknad

med blått bläck

 

tidens långa kliv

bort mot slut

och början

 

där drömmar

får liv

i ny dimension

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-11 18:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om! :)
2015-04-12

    ej medlem längre
Ljuvlig Vårblues:)
2015-04-12

  Valter Örn VIP
Vemod i tanken på vad som hänt under flydda vårar men i naturens fruktbara sköte växer nytt hopp och nya drömmar.
2015-04-11

  ULJO
Härlig gung i denna naturskildring
2015-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Väl vald rubrik!
Bra skrivet.
2015-04-11

    ej medlem längre
En underbar blues!
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP