Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖR DU MIG?

 

Hör du

min förtvivlan

eka i sorgens skål

av mörker

 

hur jag vill

fylla den

till brädden

med ljus av dig

 

tina kylan

med lustans

lockelse

av eld

 

sjunga morgonhymn

be aftonbön

älska drömma

om natten

 

Hör du mig?

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-12 17:59



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
En dikt som ger bra uttryck för lust, längtan och förhoppningar.
2015-04-14

  Lars Hedlin
Så fint!
2015-04-13

  Magdalena Eriksson VIP
Längtan å guden älskar alla...
2015-04-12

  ULJO
Fint men lite melankoliskt målat
2015-04-12

  KattenKin VIP
Vacker längtan!
2015-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar en stark längtan!
Bra skrivet.

2015-04-12

    ej medlem längre
Vemodsfylld längtan...så vackert!

2015-04-12

  elin1
Fin, målande ord!
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP