Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek utan sex, men med evigheten som sällskap

Skymningen lägger sig ner
Eld tänds
Livet spelar upp
Gårdagen är också ett liv
Men jag vill

Jag vill
Glömma det där om kärlek eller sex
Känna fotvalvet träffa jordens mjuka yta
Andas in kvällens syrliga längtan
Höra morgon drillens kaskad
Fåglarna kärleksliv, på liv och död
Av liv och sedan
Leva livet i stillhet




Fri vers av backsippa
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-11 23:33



Bookmark and Share


    prima donna
o aj vill du? fin text, gillar den
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa