Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är bara en linje mellan två punkter

Där emellan finns vi för evigt
Gråten strilar ner mjukt
Solen bryter fram
Torkar asfalten torr, lik dina tårar
Fåglarna vakna yrvaket upp, drillar flaxar till
Skymningen övergå i gryning
Gatlyktor släcks
Morgonen tänds
Livet vaknar upp
Din evighet har blivit en dag kort




Fri vers av backsippa
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-11 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa