Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google!


Sliter mig i stycken

Sliter mig i stycken

Åderlåter alla vener

 

Låter allt blod tömmas

Kvar blir mitt tomma skal

 

Hittar nya källor till lycka

Fyller på och syr igen alla sår

 

Fäller glädjens tår

Trots rivet öppet sår

 

Kanske spela pajas ?

Och trolla bort allt som är svårt!

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 438 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-04-12 12:29



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Livets tuffa villkor...tänkvärt
2015-04-15

  Margit Grell
"Fäller glädjens tår
trots rivet öppet sår" Sorg och glädje om vartannat, som livet är..
2015-04-14

    Dan Myrbeck
Ja, det är nog nödvändigt ibland att
"starta om". Tänkvärt och underhållande.
2015-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
Hokuspokus...ja, ibland skulle man vilja trolla bort det svåra...
2015-04-13

  Ljusletaren
Fast det gör ont så ler själen *bra ordat*
/kram
2015-04-13

  Magdalena Eriksson VIP
Ahhhh Nej tack ingen pajas känner jag.
Men
kanske skrattet finns eller en glimt någonstans i rimmen. vet inte.
Gillar frågan du ställer. Bra skrivet.
2015-04-12

  Ingrid Trolle
En starkt berörande
text.
Kramar
2015-04-12

  ULJO
Kryddstarka ord här
2015-04-12

  Gabrielle Laurèntzen
Avklädd och mycket stark text.

Riktigt fint!
2015-04-12

  KattenKin VIP
Tycker om dina rader. Kom ihåg att humorn är räddningen många gånger, så en pajas vill nog bara överleva.
2015-04-12

  Teresia Ridell
Överlevnad och sann styrka i dina nakna, svidande ord.
Bra skrivet !
2015-04-12

  louisegirl
Trolla bort allt som gör ont, vore önskvärt..<3 kram
Bra förmedlat

2015-04-12

  Maj-Lis VIP
Kanske spelar pajas...bra
2015-04-12

    ej medlem längre
Dina ord gör ont att läsa.
2015-04-12

  Rozsi.kovacs

En naken känsla om livets bergodalbana
vacker i sitt vemod
2015-04-12

  Blomma-Stjärna VIP
djupt om att överkomma smärta - ja, trollkonster kan ha sin lilla plats - minns en film jag tycker mycket om: Bagdad Cafe´- bl. a om en nyseparerad kvinna som finner en trollerilåda... ;-)
2015-04-12

  Rise Little One
"trolla bort allt som är svårt" ja, om det kan vara så enkelt ;)
2015-04-12

  WyS VIP
Så kan det kännas. Stark beskrivning!
2015-04-12

    ej medlem längre
Fin Lars!
2015-04-12

  Marita Ohlquist VIP
"Hittar nya källor till lycka
Fyller på och syr igen alla sår"
Bra formulerat.
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin