Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lakmuspapper

Som ett lalkmuspapper

fåmgar Gud vår sorg


har du en cig

säger han

hans skägg har brunnit

och hans händer

är svarta som sot


langarma släppte mig till slut

när jag betalat min skuld

och nu är jag här


han suger i sig röken

sedan går han ut


fem minuter senare

kommer han tillbaka


har du en cig


du får tillbaka

när jag har















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-13 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP