Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ska jag


Spänna bågen



Sitter på ett kontor
ser ut genom fönstret

känner tårarna som bränner där bakom

Ser glittret på ån
ser solen som lyser genom tallmon

Sitter här, medans själen
torkar ut

När ska jag våga spänna bågen?

Är det nu

eller

aldrig..



Helena 2015-04-13






Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 364 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-13 11:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
spänn den:)!
2015-04-23

  Anita Brännström VIP
Jag tror du redan har spänt bågen...nu är det bara att släppa av och hitta målet.
Kanske ett nytt jobb??
2015-04-17

  Rise Little One
Undrade om det var beslutsångest eller bara funderingen...
2015-04-16

  Carl Mikael Fäldt
Mot bakgrund av de texter jag läst av dig, vågar jag påstå att din båge är välspänd och mycket kraftfull!
2015-04-15

  anits VIP
Mår man inte bra kanske det är dags att vara modig spänna bågen och söka efter något nytt!
2015-04-14

  Ronny Berk
personliga tankar; spännande ... och med målet i sikte !
2015-04-13

  bumerang
Modet måste vara något större än rädslan - och en gynnsam vind råda.

Citat
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW