Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångdriven - men utan ånga eller driv liknar det mest ångest

 

 

Att hålla ångan uppe när den vill falla nedåt

 

Omsluten av badskum,

det milda skenet från stearin

och Nina Simones stämma

I'm feeling good

 

övertygar inte helt enkelt

 

 




Fri vers av prima donna
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-14 17:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra förmedlat!
2015-04-15

  TrollTörnTrappan VIP
Din dikt bär däremot en övertygande klarhet! Förr eller senare vill både ångan och en själv uppåt igen... Särskilt om man lyssnar vidare på Simone nästa dag eller nästa kväll... Månne visar det sig att "uppåt" ligger åt ett lite annat håll än man tror just nu?!?
2015-04-14

    ej medlem längre
När känslan griper tag..
2015-04-14

  Teresia Ridell
Känner igen känslan.. Väl skrivet !
2015-04-14

  aol
Berörande skaldat,
2015-04-14

  ULJO
berörarande skrivet
2015-04-14

  Nanna X
ibland måste faktiskt ångan få falla ned. hur ska den annars orka upp igen?
2015-04-14

  KYREUS of Sweden
Grown up
girl´s

growin up.
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

prima donna