Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyckte det såg ut som en råtta


Figurlig haiku



två moln slås ihop
förvandlas till en figur
sprids ut och blir tre




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-13 15:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Din text fick mig att minnas min barndom
Låg och tittade på molnen.
2015-04-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Tycker jag också!
2015-04-13

  KattenKin VIP
Ja det liknade den där Rattatouille! :)
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP