Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fångade de här märkliga varelserna med nåt som jag tyckte såg ut som hår och näsa


fågelperspektiv (haiku)



konstiga fåglar
har fullt upp med varandra
konstig kan va' jag




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-14 09:58



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Skäggdopping heter pippin i fin kreation!
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP