Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns

 

 

detta kopparstick

och du, högrest

 

i courbette

en vacker vårdag

in i ett evigt ögonblick

 

och dina toner reser

med mitt flöde,

tanke,

rytm;

 

detta eviga, sköna

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-14 10:56



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
konst
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP