Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORT TILL HEM

 

I dröm

över okänt

stilla vatten

 

i fredad båt

förd bort 

till hem

 

en värld

i slutet rum

ingen störde

 

de toner

som förnams

var våra

 

utanför tystnad

 

vågors

viskningar mot

strandens vass

 

hejdad tid

då händer

tog och gav

 

läppar förenades

i törstig kyss

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-14 19:03



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
vilken skön bild man får av den här texten, det speglande vattnet och ett par som sitter med en läskande dryck eller bara i tystnad och sedan möts i sin förenade längtan. Jag gillar specifikt

"de toner

som förnams

var våra" - utan motivering men gillar de raderna...


2015-04-15

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-04-15

  KattenKin VIP
Tredje versen säger väl allt just nu när jag förstått hur du längtar! Fint skrivet!
2015-04-14

  Teresia Ridell
Smäktande vackert !
2015-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Vackra pärlor på livets tråd!
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP