Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan drömmarna tar mig


Tack att ni finns mina vänner!




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-15 00:15



Bookmark and Share


  bumerang
Tack att du finns.
Tack att vi alla finns.
2015-04-15

    ej medlem längre
Ord som uttrycker så mycket känslor!

2015-04-15

  Rozsi.kovacs

vi har varandra vi skrivar vänner
när vi behöver orda o byta meningar
våran familj vågar visa känslor.
kram på dig
2015-04-15

  Fem hjärtan VIP
Tack själv, fina vännen!
2015-04-15

  Bibbi VIP
Tack själv för att Du finns och är den Du är!
2015-04-15

    ej medlem längre
Ja, det är gott med vänner!
2015-04-15

  Peter Stjerngrim VIP
Tack själv, för att du finns, min vän!
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt