Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ditt frö

Så ditt frö
så att dag blir till
och händelser blir dagens skaffning
En gång kunde vi räkna mellanrummen
mellan texterna som slog värld
och tog sin boning i oss
när förutsättningen för liv vart annorlunda




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lennart Andersson
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-15 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson