Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en vit häst

Där sitter Johnny

hans syster

och jag


fotot är taget

på den tiden

då allt var svart

eller vitt


Johnny bor i fosterhem

han har klättrat upp

på taket

och vägrar att komma ner


Hans syster

är fortfarande vacker

och har varken

skärmärken på armen


eller öppna sår

efter nålen


men jag då

ja jag är ju en tapetblomma

så jag är lite utanför bild


detta var långt innan

vi smakat den bittra smaken

av döden


kom nu ner säger jag till Johnny

så går vi hem

och till hans syster säger jag:

sök efter Guds nåd


och jag då


jo jag sätter även det andra benet

utanför bild

och försvinner bort

på en vit häst




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-15 05:38



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jättefint skrivet. Fantasifullt och verkligt. Samtidigt.
2015-04-19

    ej medlem längre
En skildring i känslobilder, mycket fint skrivet.
2015-04-19

    prima donna
Jag gillar avslutet. En vit häst borde vara en mänsklig rättighet. Fint skrivet!
2015-04-16

  Aisha VIP
väldigt fin text, som ger mig många bilder också av det som inte är i bild...tack!
Tycker mycket om!
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP