Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Believe in this moment

Reading some old books

Will not get you any smarter

 

But it would perhaps amuse you

For the moment at least

 

Believe in this moment

And let me know if your fall behind

 

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-15 09:25



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart fint
2015-04-15

  Ingrid Trolle
Varmt och vackert
2015-04-15

  Teresia Ridell
Varmt och fint !
2015-04-15

  Blomma-Stjärna VIP
bild+text talar till mig! ( undrar om de sista orden: ...know if your fall behind)?
2015-04-15

  Blomma-Stjärna VIP
bild+text talar till mig! ( undrar om de sista orden: ...know if your fall behind)?
2015-04-15

    ej medlem längre
Du skriver så det känns i hjärtat.
2015-04-15

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!
2015-04-15

  Angel of love
Väldigt fin dikt.
2015-04-15

  lila fjäderblomman VIP
känns som om det finns en dispyt bakom...du är redo att mötas - på riktigt.
2015-04-15

  Fem hjärtan VIP
Varm och fin text!
2015-04-15

  louisegirl
Varmt och ömt i känslan
2015-04-15

  Magdalena Eriksson VIP
som en lyckoprins du talar
modigt
varmt
2015-04-15

  Rise Little One
In this moment, I'm with you :)
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin