Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden på Google!


Nothing but a lifetime

Sometimes feelings has to fall apart

To make way for better things in life

 

So what is the measure of days?

Nothing but a lifetime

 

Is it a sin to love?

Then living truly is so to!

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 231 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-15 09:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Sometimes feelings has to fall apart
To make way for better things in life"
Livets gång - klokt att acceptera.
2015-04-16

  Ingrid Trolle
Mycket varmt och
vackert
2015-04-15

  Teresia Ridell
Sant, fint och mycket kärleksfullt skrivet !
2015-04-15

    ej medlem längre
Fint Lars!
2015-04-15

    Dan Myrbeck
Fint, slutet får mig att tänka på
Shakespeare.
2015-04-15

  Blomma-Stjärna VIP
tänkvärd, fin, ömsint text för liv och kärlek!
2015-04-15

    ej medlem längre
Fina kloka ord.
2015-04-15

  Angel of love
Tänkvärd och fin text.
2015-04-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Maybe it
can be so too...
Liv går itu...
Love is never
a sin, but don´t
love can be... One!
Well written man!
2015-04-15

  Fem hjärtan VIP
Så sant och tänkvärt!
2015-04-15

  louisegirl
Tänkvärt bra skrivet
2015-04-15

  Rise Little One
Sounded like a good advice :)
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin